Jump to content

Magyarország szerethető munkahelyei - még lehet pályázni

2017. 10. 10. 18:19


Szomorú, de tény, hogy itthon csak minden harmadik dolgozó elégedetlen a munkahelyével. Létrejött egy platform, hogy bemutassa a jó példákat, térképre tegye és széles körrel megismertesse Magyarország szerethető cégeit: október 22-ig lehet nevezni az ingyenes Szerethető Munkahely Díjra.

A projektet egy új generációs állásportál, a Balogh Péter nevével fémjelzett DreamJo.bs indította el, annak apropóján, hogy tapasztalataik szerint bár sok cégnél nagy figyelmet fordítanak a kollégákra, ezekről a vállalatokról sokszor nem is tud a nagyközönség.

A DreamJo.bs állásportál reprezentatív kutatásából kiderült, minden harmadik aktív korú magyar elégedetlen a munkahelyével. Ennél is többen, a munkavállalók több, mint fele (52,6%) bár nem keres új állást, de nyitott lenne rá, ha a jelenleginél jobb cégnél dolgozhatna. Összesen tehát a dolgozók 71 százaléka kacsintgat egy új állásra- ebben a munkaerőpiaci környezetben pedig elengedhetetlen, hogy a hazai cégek is elkezdjék építeni munkáltatói márkájukat, és megmutassák, miért különlegesek, miért jó náluk dolgozni.

(Forrás: penzugyguru.hu; p&p.hu; pixabay.com)