Jump to content

Hétfőn indul a XIII. Országos Étterem Hét

2017. 10. 06. 18:53

Hétfőn indul a gasztronómiát kedvelők egyik legizgalmasabb őszi programja. Az Országos Étterem Hét rendezvényen immár XIII. alkalommal várja több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem az érdeklődőket országszerte.

A 3300 forintos, 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek, amennyiben előzetesen asztalt foglalnak a www.etteremhet.hu weboldalon, ahol megtalálja a résztvevők teljes listáját.

A vendéglátóhelyek közül néhány felsőkategóriás és gourmet étteremnél 4900 Ft-os áron érhetőek el az erre az alkalomra összeállított menüsorok. A program iránti fokozott érdeklődés miatt nagyon sok étterem máris teltházas lett, ezért korlátozott számban újabb helyeket szabadítottak fel a regisztráló vendégeknek.

A tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, a szarvas nyak, illetve még a cápahús is.

(Forrás: penzugyguru.hu; hirado.hu; pixabay.com)