Jump to content

33 milliós fizetés és egy Maserati - ezt kínálja egy álláshirdetés

2017. 08. 22. 18:10

Dadust keres egy igencsak tehetős londoni család négy gyermeke mellé. A bátor jelentkezőnek szigorú feltételeknek kell megfelelnie, de cserébe busásan megfizetik és luxus körülményeket biztosítanak neki.

Legyen diplomád gyermekpszichológiából, 15 éves szakmai tapasztalatod, dolgozz hat napot a héten, ne igyál sokat, egyáltalán ne drogozz, ne legyen saját gyereked és legyél jártas önvédelemben is. Mindezért cserébe évente 100 ezer fontot kapsz, Michelin-csillagos sztárséf ételeit eheted és még luxusautókat is vezethetsz munkaidőben.

Aki netalántán nem lenne jártas az önvédelemben, semmi gond, a család fizeti a kurzust, ami természetesen nem alku tárgya, végig kell járni, és kész.

Az állás ugyan Londonba szól, de fel kell készülnie a jelentkezőnek arra, hogy hetente akár háromszor is külföldre kell utazni, ha a család elhagyja az országot. A  gyereket is fuvarozni kell és az ügyintézés is a leendő dadus feladata, de ehhez igénybe lehet venni a család luxusautóit, köztük egy Porschét, egy Range Rovert és egy Maseratit is.

Az álláshirdetés ITT található, ha valaki úgy érzi megfelel az összes követelménynek.

(Forrás: cnbc.com; penzugyguru.hu; kép: pixabay.com)