Jump to content

Nem a pénzen múlik

2014. 01. 30. 00:00

Tóth Gusztáv nem rendelkezett nagy kezdőtőkével, ezt viszont ügyességel és kreativitással tudta pótolni. Így szinte fillérekből képes volt létrehozni Pomázon az ország első olívaolajok értékesítésével foglalkozó szakkereskedését. A Dívány képes riportban mutatja be a nem mindennapi üzletet.

Tóth úr pomázi olívaolaj-kereskedése úgy spórolta meg a csinos üzletek berendezésére költendő százezreket és milliókat, hogy üzletébe belépve egyszer sem érezzük úgy, hogy pórias, igénytelen helyen járnánk. Szinte minden bolti kelléket maguk újítottak fel vagy barkácsoltak össze és a végeredmény igencsak jó benyomást kelt. Nézze végig a Dívány galériáját akkor, ha érdekli, hogyan néz ki egy modern, mértéktartó és stílusos gasztronómiai szaküzlet, amely egyébként a főváros legjobb éttermeinek is olívaolajat szállít.

Amennyiben pedig érdekli maga a portéka is, akkor tényleg érdemes kinéznie Pomázra - az üzletvezető egyébként azt állítja, hogy minőségi termékeiket elérhető áron igyekeznek kínálni. Ha szereti a különleges alapanyagokat, akkor megérhet egy próbát. Tóth Gusztáv története pedig mindenki számára példa lehet: a pénzt munkával és ötletekkel olykor igazán jól pótolhatjuk.

Forrás: Divany

Fotó: Igazioliva.hu